Na początku troszkę zbulwersował mnie fakt, że Paulina ma być usunięta z Panteonu Miss, ale po przemyśleniu doszłam do wniosku, że niestety macie rację
Aczkolwiek wniosek ten jest dla mnie bolesny i to już nawet nie ze względu na MPolonia, a na samą Paulinę.
A jeśli musiałabym wybierać to ja jednak skupiłabym się na światowych konkursach. I tak w Panteonie umieściłabym aktualną MPassion, MW, MU, ME, MI, MGI, MS i MInterc. W końcu aspirujemy do tego, żeby nasze dziewczyny zdobywały te korony, więc może doczekamy takiego roku, w którym chociaż połowę tego panteonu będą stanowiły Polki
Ewentualnie czy nie dałoby rady znaleźć innego sposobu, dzięki któremu polskie delegatki na w/w konkursy miały by swoje miejsce na głównej stronie forum?
I jeszcze jedna kwestia. Warto by pomyśleć, że jeśli istnieje taka zakładka jak MWP to powinna pojawić się również MEP, a jeśli nie to tematy dot. obu polskich konkursów powinny znajdować się w miejscu ich światowych odpowiedników. Bo też dlaczego wyróżniać jednych, a drugich już nie? W kontekście MEP jest jeszcze na to czas, ale warto o tym pomyśleć