Kamila Suszyńska - finalistka Miss Passion 2018 (TOP 10)
Kamila Suszyńska Rocznik : 1993 Wzrost : 178 cm, Zamieszkała : Warszawa Stan cywilny : panna
Języki obce : angielski i niemiecki podstawowy Zawód / zajęcie / Wykształcenie: średnie Doświadecznie : Modelka/ Aktorka Scen Muzycznych O sobie :
Witam Serdecznie! Jestem Modelką i Aktorką Scen Muzycznych. Czuje się pewnie na scenie i przed obiektywem. Jestem osobą ambitną, nie boje się nowych wyzwań i dążę do celu. Cechuje mnie upór w działaniach i śmiałość. Kocham sport, mam Go dużo w życiu a także muzykę. Lubię wyrażać siebie poprzez modę. Miałam okazję reprezentować markę biżuteryjną Canley Jewellery na różnych Galach m.in. Gala " Moda & Styl" a także różne marki odzieżowe m.in. kolekcję Patryka Wojciechowskiego. Odpowiadam za wizerunek marki Movie Wear .Miałam okazję również brać udział w sesji dla magazynu "Vege Viva!". Jestem dumna z tej sesji, ponieważ sama jestem wegetarianką sesja miała na celu ukazanie kosmetyków nie testowanych na zwierzętach. W przyszłości chce założyć Własną Fundację Pomocy Dla Zwierząt i mam nadzieję, że uda mi się to zrealizować. W życiu kieruję się dewizą " Pamiętaj by strach przed działaniem nie wykluczył Cie z gry". To właśnie robię wysyłam do Was zgłoszeniem . Z chęcią odpowiem na Wasze pytania i więcej opowiem już osobiście. Podaje jeszcze link do portfolio https://www.maxmodels.pl/modelka-kamilasuszynska.html Pozdrawiam i czekam na odpowiedź !
RE: Kamila Suszyńska - finalistka Miss Passion 2018
Fantastyczna energia Słuchając Kamili uwierzyłam jej, że rzeczywiście jest skazana na sukces, a każde jej plany i marzenia z powodzeniem będą realizowane. Super!
Moje Miss 2018
Polski - Olga Buława ** Polonia - Agata Dorodko ** World - Vanessa Ponce de Leon ** Universe - Kiara Ortega
Earth - Aleksandra Grysz ** International - Piyamarth Phounpaseuth ** Supranational - Sanjina Suri