Nowe grupy i tytuły na forum
Pasjonat
Liczba postów: 186
Reputacja: 19
RE: Nowe grupy i tytuły na forum
Dokładnie. Poza tym posądzanie mnie i Ciebie, ze jesteśmy jedną osobą lub to, że ja jestem Jarkiem było bardzo słabe. A jeszcze gorsze to, że po naszych wyjaśnieniach tamte osoby nawet tego słowem nie skomentowały, nie mówiac juz o przeprosinach.

A jeśli tak chcecie widziec tu słowo Jarka, to po ostatnich wydarzeniach postanowił się odnieść do tego, przesłał mi to w wiadomości, która poprosił, żebym udostępniła,
cytuję

Pozwole sobie nakreslic kilka slow. Przekazano mi informację jakoby forumowiczom nowego forum wmawiano moja obecnosc. Z dwoch powodow to zdementuje. Pierwszy to taki ze zalozyciel forum jeszcze bedac na emiss kategorycznie wykluczyl bym na jego prywatnej inicjatywie sie pojawial. Ma do tego prawo i je uszanuje także z powodu numer dwa, ktory mnie osobiscie bardzo dotknal. Oto bowiem jeszcze na starym forum klamstwami oszkalowano moja osobe urzadzajac na mnie sztuczna nagonke w imie walk o wzgledy organizatorow. Mam miejsce do wyrazania wlasnych opinii. Jest nim moja strona internetowa. W spokoju i z wlasciwymi osobami realizuje od tamtego czasu cele konkursowe. Zatem nie odczuwam osobistej potrzeby wracania na jakiekolwiek forum. Kto chce to pisze na nich i ingerować w to nie będę. Jednak doszukiwanie się mnie w takich miejscach jest błędne. A wspomnianym wczesniej forumowiczom posądzanym o bycie ponoć mną zycze duzo sily wobec takiego traktowania. Dziekuje
13-Lip-2022 14:37
Znajdź posty Cytuj post

Wiadomości w tym wątku
Nowe grupy i tytuły na forum - Voytek - 24-Gru-2021, 22:24
RE: Nowe grupy i tytuły na forum - Lal - 13-Lip-2022, 14:11
RE: Nowe grupy i tytuły na forum - Irena Piękna - 13-Lip-2022 14:37

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2