(06-Lut-2021 12:57)Ironic napisał(a): (06-Lut-2021 12:07)bociu napisał(a): Nie wiedziałam... dużo mnie ominęło... weszłam na instagram i widzę jakaś śmieszna nazwę, śmieszne logo, zastanawiam się wtf?! A tu takie informacje...
Bardzo przykro chyba czas opuścić to miejsce... nawet nie wiadomo, kto to przejmuje.
Wszystko ma swój początek i koniec.
Jeśli nazwa czy logo jest dla Ciebie wyznacznikiem jakości tej społeczności to nie wiem co powiedzieć..I czy to jest powód odejścia ?
Wiadomo, kto będzie nowym Ojcem forum, niebawem to ogłoszę ale będzie to odpowiednia osoba, także forum na tym nie ucierpi, wręcz przeciwnie.
Nie. Moja wiadomość dzieli się na dwie części. W pierwszej wyrażam swoje zdanie na temat nazwy, natomiast dopiero w drugiej wykazuję, że nieświadomość tego „co nas tu czeka i co z nami będzie” sprawia, że czuję się niekomfortowo w miejscu, które było dla mnie odskocznią przez dobre kilka lat. Proszę nie zrozumieć mnie źle - ja po prostu nie lubię zmian, szczególnie z tyloma niewiadomymi. Tak już mam
Czekam więc cierpliwie na dalsze informacje i... nie mówię przyszłości nie, lecz dla mnie to zawsze będzie Miss Passion