Koniec MissPassion
Drodzy Forumowicze,
Długo nosiłem się z zamiarem napisania tego postu. Cieszę się jednak, że piszę to dzisiaj, gdyż postanowiłem poczekać aż we mnie trochę emocje opadną. Postanowiłem, że zrobię to krótko i sprawnie i co ważne, najbardziej ogólnie jak się da bo nie mam zamiaru roztaczać wojenek, bez których niektórzy żyć jak widać nie potrafią.
Przez ostatnie niemal 6 lat wspólnie tworzyliśmy tą społeczność, w której wielu dobrze się czuło i mogliśmy oddawać się dyskusji o swojej pasji. Z czasem forum jak i nasza społeczność stała się coraz bardziej znana w naszej niszy ale sława ma plusy jak i minusy. Moje życie osobiste i zawodowy przeszło ostatnio bardzo trudny czas. Postanowiłem zmienić priorytety i z bólem serca padło na zrezygnowanie z poświęceniu czasu pasji, która została przez te ostatnie lata sukcesywnie wypalana, przede wszystkim przez bagienko, które stoi często za niektórymi użytkownikami, Organizatorami. Mam dość użerania się z prawnikami Organizacji, rodzin i innych podmiotów, którym ciągle się coś nie podoba a jakoś ciężko im przychodzi "dziękuję" za darmowy PR, który robimy. Bardzo uogólniam bo nie mam zamiaru rozdrabniać się na drobne. Chcę usunąć z mojego życia wszystko co nie przynosi mi złamanego grosza (a nawet dokładam) i sukcesywnie dusi pasje w sercu, którą miałem od lat i mieć zapewne będę, ale w roli biernego obserwatora, totalnie z boku.
Miałem zamiar zamknąć forum (wtedy Ci, którym ciągle coś nie pasuje może by stwierdzili, że nas nie doceniali), jednak byłoby mi szkoda tych tysięcy ciekawych rozmów i wypracowanej pozycji w naszej niszy, także postanowiłem oddać go w dobre ręce.
Jedynie zmieni się nazwa.
W tym miejscu proszę o propozycje nowej nazwy forum.
Dziękuję Wam za ostatnie lata, może wrócę kiedyś w lepszej przyszłości.
Rafał
Wear Raphael
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-Mar-2021 09:49 przez Ironic.)
|