![]() |
Pokój powitalny - Wersja do druku +- MissPassion.pl - Forum miłośników konkursów piękności oraz innych obliczy piękna. (http://misspassion.pl) +-- Dział: STREFA FORUMOWICZA / User's Area (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Sprawy Administracyjne (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Pokój powitalny (/showthread.php?tid=218) |
Pokój powitalny - Ironic - 09-Gru-2014 22:25 Każde forum ma takie pokoje i chociaż w większości się już znamy to dajmy szansę trochę poznać się innym. Nie tylko posty mówią o nas. Jeśli ktoś chce pozostać wybitnie anonimowy, ma do tego prawo. Zachęcam jednak do napisania kilu słów o sobie. ______________ Aby nie być gołosłownym napiszę skromne kilka faktów o sobie. Rafał.Pochodzę ze Śląska ale od 4 lat zamieszkuję Wielką Brytanię. W Polsce spędziłem jakieś 28 lat życia z czego przepracowałem 6 w studiu fotograficznym, magister historii, miłośnik filmów (nałogowo), muzyki (nałogowo), konkursów piękności i tworzenia stron internetowych o przeróżnej tematyce (fora muzyczne, konkursy, strony rozrywkowe, portale polonijne itp itd). W wolnym czasie aktualnie jak nie zajmuję się forum to pracuję całymi dniami a wolnym czasie jak nie film, kino to wspólne wypady do i ze znajomymi a także wspólne krótsze i dłuższe wycieczki po kraju i Świecie. Amen RE: Pokój powitalny - gość - 10-Gru-2014 00:48 Zorganizuj w Anglii wybory polonijnej miss i zdobądż licencję od Julii na MW. Jest tam tylu Polaków, że spokojnie można powiedzieć, że wybór będzie reprezentatywny. RE: Pokój powitalny - Klaudia - 10-Gru-2014 12:31 To może teraz ja ![]() Mam na imię Klaudia i mam 22 lata. Pochodzę z pięknego Dolnego Śląska i tam też jeszcze mieszkam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Pokój powitalny - Voytek - 19-Gru-2014 02:57 Witam szanownych forumowiczów! ![]() Mam na imię Wojtek, mam 23 lata, pochodzę i mieszkam wciąż w Starogardzie Gdańskim. Możecie kojarzyć mnie z pozostałych for o konkursach piękności. Moje zainteresowanie konkursami piękności rozpoczęło się na dobre od finału Miss World 2004, kiedy to zafascynowałem się tym konkursem oraz naszą reprezentantką Katarzyną Borowicz. Jako że obecnie mam w zanadrzu dużo czasu wolnego, postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Poza tym nie daruję sobie jeśli ominie mnie kolejna odsłona Miss Multinational, obecnie Miss Passion Queen. ![]() RE: Pokój powitalny - Ironic - 19-Gru-2014 15:16 Witamy na misspassion ![]() RE: Pokój powitalny - NiKa - 19-Gru-2014 17:52 Witamy w naszych skromnych progach, Wojtku ![]() ![]() RE: Pokój powitalny - Klaudia - 20-Gru-2014 00:38 Ja również bardzo się cieszę ![]() RE: Pokój powitalny - Voytek - 20-Gru-2014 02:46 Dziękuję za miłe powitanie ![]() ![]() RE: Pokój powitalny - Ash - 22-Gru-2014 14:05 Witam, jestem tutaj nowa ![]() ![]() Mam na imię Joanna, mam 23 lata ![]() RE: Pokój powitalny - Ironic - 22-Gru-2014 14:17 Witam Joanno na misspassion ![]() W razie problemów pisz do mnie, do moderatorów lub na głównym czacie ![]() |