![]() |
Pokój powitalny - Wersja do druku +- MissPassion.pl - Forum miłośników konkursów piękności oraz innych obliczy piękna. (http://misspassion.pl) +-- Dział: STREFA FORUMOWICZA / User's Area (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Sprawy Administracyjne (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Pokój powitalny (/showthread.php?tid=218) |
RE: Pokój powitalny - blackem - 23-Lis-2017 00:17 Witam! Śledzę fora misspassion a wcześniej missforum od 2012 roku, czyli od uczestnictwa Marceliny w Miss Universe. Od dawna chciałem do Was dołączyć, no i teraz się zdecydowałem. Konkursem, który od zawsze mnie interesował to Miss Polonia ![]() Moje ulubione Miss Polonia to J. Gapińska, A Kręglicka, A. Zielińska, K. Borowicz (jak ona teraz wygląda ![]() Bardzo się ucieszyłem, że konkurs został reaktywowany w ubiegłym roku, i teraz już druga edycja po przerwie. Więc tym bardziej postanowiłem tutaj dołączyć. Rok temu moje top 4 to przede wszystkim L. Cichecka (szkoda, że jako jedyna z top5 nigdzie nie pojedzie), D. Szymańska (zupełnie nie rozumiem, czemu nie weszła do top na miss earth) K. Włodarek i K.Szklarczyk. RE: Pokój powitalny - inka2707 - 20-Gru-2019 23:11 Cześć! Siedzę codziennie na tym forum od początku jego istnienia, a przedtem na missforum, ale jakoś nigdy nie odważyłam się odezwać... Chyba czas to zmienić ![]() Konkursy miss uwielbiam odkąd pamiętam. Pierwsze wybory, które kojarzę, to zdobycie tytułu Miss Polonia przez Ewę Wachowicz. Zawsze oglądałam je z mamą i robiłyśmy listy kandydatek, które wejdą do podstawowego top, potem wyżej itd. Zostało mi to do dziś. Cieszę się, że jesteście ![]() Moja ulubiona miss, a raczej vicemiss, to Ania Tarnowska. RE: Pokój powitalny - bociu - 21-Gru-2019 20:51 Hej! Witamy ![]() RE: Pokój powitalny - Izrael - 21-Gru-2019 22:06 Baw sie dobrze z nami ![]() RE: Pokój powitalny - inka2707 - 21-Gru-2019 23:08 Dzięki. Zawsze się z Wami dobrze bawiłam, tylko nieoficjalnie! RE: Pokój powitalny - martzel - 02-Sty-2020 07:16 Cześć Wszystkim! ?♀️ Dawno temu jak jeszcze było Missforum, to dosyć często się udzielałam, ale później jakoś nie było czasu i zaczęłam wchodzić na forim rzadziej i rzadziej, aż w końcu przestałam wcale. W październiku tego roku przypomniałam sobie o starym zainteresowaniu (przez cały ten czas obserwowałam co mniej więcej dzieje się w świecie konkursów, ale już nie tak intenstywnie jak te kilka lat temu) i postanowiłam wrócić na forum, jak się okazało pod nową nazwą. Niestety dopiero kilka dni temu udało mi się w końcu mieć aktywowane konto, więc dopiero teraz mogę znowu się udzielać. Zatem witam Was wszystkich, a przy okazji życzę wszystkiego najwspanialszego w Nowym Roku ? RE: Pokój powitalny - Klaudia - 02-Sty-2020 09:01 Cześć Marta!! ![]() ![]() Witamy serdecznie Martę i resztę nowych użytkowników ![]() RE: Pokój powitalny - Sunniva - 02-Sty-2020 10:59 Witaj martzel ! RE: Pokój powitalny - Livia - 02-Sty-2020 13:41 Witajcie ![]() RE: Pokój powitalny - Scarlet - 07-Sty-2020 21:17 Cześć wszystkim ![]() |