![]() |
Pokój powitalny - Wersja do druku +- MissPassion.pl - Forum miłośników konkursów piękności oraz innych obliczy piękna. (http://misspassion.pl) +-- Dział: STREFA FORUMOWICZA / User's Area (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Sprawy Administracyjne (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Pokój powitalny (/showthread.php?tid=218) |
RE: Pokój powitalny - Ironic - 30-Lis-2015 23:52 (30-Lis-2015 23:46)Pestka napisał(a): Przepraszam, nie miałam pojęcia o istnieniu tego wątku Witam krajana, chociaż już tam nie mieszkam. Jak wyżej, zachęcamy do aktywności i w razie czego służymy pomocą ![]() RE: Pokój powitalny - Klaudia - 01-Gru-2015 00:03 Dziękujemy za słowa uznania. Teraz Ty też do tej naszej społeczności należysz ![]() ![]() ![]() RE: Pokój powitalny - Kryspin - 17-Sie-2016 21:13 To ja też się przedstawię, chociaż większość znam z poprzedniego forum ;-) Jestem Mateusz, wiosen już 26 ;-) Obecnie od 6 lat Szczecinianin ;p Z zawodu pielęgniarz i uwaga uwielbiam swoją pracę ;-) Kocham muzykę, która nie opuszcza mnie ani na sekundę. Piekę, gotuję, sprzątam ;p mawiają że idealny ze mnie kandydat na męża i zięcia ![]() ![]() ![]() RE: Pokój powitalny - Ironic - 17-Sie-2016 21:31 (17-Sie-2016 21:13)Kryspin napisał(a): To ja też się przedstawię, chociaż większość znam z poprzedniego forum ;-) Amen ! RE: Pokój powitalny - asuarra - 17-Sie-2016 22:01 Wojtek, bo tak mam na imię też przylazł z poprzedniego forum. Obecnie mieszka w Krakowie gdzie pracuje jako dj ![]() ![]() ![]() RE: Pokój powitalny - missjonerka - 17-Sie-2016 22:36 Oj widzę ...że pomalutku więcej osób tutaj dochodzi.. Cieszy mnie to - jakbym była właścicielką forum ![]() (Nie będę udawać ,ze nie mam w tym odrobinę prywatnej satysfakcji ) ![]() ..Ale mogę śmiało powiedzieć,że jest tu miejsce dla każdego ..dla starych ...dla nowych ...dla próbujących i dla weteranów... Jeśli ja...ze swoim uporem znajduję tu przestrzeń dla siebie ...to myślę ,że każdy się tutaj odnajdzie. I powiem ..bo to dla mnie ważne: mimo sporów i różnic zdań ...można się czuć tutaj dobrze. Pozdrawiam wszystkich przybywających ...znanych i nieznanych ![]() RE: Pokój powitalny - Ironic - 17-Sie-2016 22:41 (17-Sie-2016 22:36)missjonerka napisał(a): Oj widzę ...że pomalutku więcej osób tutaj dochodzi..powtorze sie... Amen ![]() ![]() RE: Pokój powitalny - bociu - 06-Lis-2016 15:03 Cześć wszystkim! Mam na imię Magda i mam dwadzieścia kilka lat. Forum przeglądam od niecałego roku, jakiś czas temu postanowiłam się tutaj zarejestrować, a dzisiaj przyszedł czas na mój pierwszy post ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie! RE: Pokój powitalny - Ironic - 06-Lis-2016 15:09 Witamy Cię u nas. Zachęcam do dołączenia do dyskusji zawsze wtedy, kiedy będziesz miała na to ochotę, wystarczy odrobina odwagi, każdy z nas kiedyś zaczynał. W razie pytań pisz do mnie, reszta też zapewne pomoże ![]() RE: Pokój powitalny - NiKa - 06-Lis-2016 15:52 Witamy Cię serdecznie, Magdo ![]() ![]() ![]() ![]() |