Pokój powitalny - Wersja do druku +- MissPassion.pl - Forum miłośników konkursów piękności oraz innych obliczy piękna. (http://misspassion.pl) +-- Dział: STREFA FORUMOWICZA / User's Area (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Sprawy Administracyjne (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Pokój powitalny (/showthread.php?tid=218) |
RE: Pokój powitalny - NiKa - 22-Gru-2014 14:38 Witam serdecznie nową Forumowiczkę! Mam nadzieję, że się szybko tutaj zadomowisz RE: Pokój powitalny - Klaudia - 22-Gru-2014 14:53 Witamy Cie serdecznie Cieszę się, że nasze grono się powiększa RE: Pokój powitalny - Ash - 22-Gru-2014 15:16 Dziękuję za miłe przywitanie RE: Pokój powitalny - Vesper - 22-Gru-2014 17:52 To i ja się przedstawię Mam na imię Anna, mam 27 lat i mieszkam w Krakowie. Niektórzy z Was mogą mnie kojarzyć z innych forów o tematyce miss. Konkursy piękności są jednym z moich istotniejszych zainteresowań od dobrych paru lat - na bieżąco śledzę, co w trawie piszczy, zarówno na rodzimym podwórku, jak i na arenie międzynarodowej. Jest to miła odskocznia od mojego życia zawodowego Z ciekawostek dodam, że nie znoszę konkursów dla mężczyzn RE: Pokój powitalny - Klaudia - 22-Gru-2014 19:13 Cześć Aniu Miło nam, że do nas dołączyłaś RE: Pokój powitalny - Edith - 22-Gru-2014 19:24 No to widzę, że Vesper jest z tego samego miasta co ja, czyli z Krakowa tylko,że ja mam jeszcze kilka latek więcej... Bardzo się cieszę,że jest nas tutaj coraz więcej Jeśli chodzi o mnie, to jestem na tym forum od początku, jednakże w ostatnim czasie niewiele się wypowiadałam Postaram się poprawić i częściej tu zaglądać.. tym bardziej, że moim ulubionym konkursem jest Miss Universe, który lada chwila się rozpocznie ... RE: Pokój powitalny - Ash - 22-Gru-2014 19:27 (22-Gru-2014 19:24)Edith napisał(a): Postaram się poprawić i częściej tu zaglądać.. tym bardziej, że moim ulubionym konkursem jest Miss Universe, który lada chwila się rozpocznie ... To zupełnie, jak moim RE: Pokój powitalny - Ironic - 22-Gru-2014 19:31 Witam wszystkie forumowiczki Polecam większą śmiałość w wypowiadaniu się. MU jest też moim nr 1 i dlatego zrobimy tu tyle szumu ile konkurs MU wymaga MU będzie się przewijał w wielu miejscach, są przygotowywane specjalne grafiki z tej okazji a do tego dojdą specjalne relacje naszego korespondenta w Miami..... Zostańcie z nami, będzie się działo.... a niebawem zaczną się zgłoszenia do 10 jubileuszowej edycji Miss Multinational przemianowanego na Miss Passion Queen : http://misspassion.pl/Thread-10-lecie-Miss-Passion-Queen-dawniej-Miss-Multinational-edycja-2014?pid=2597#pid2597 [panteon dotychczasowych miss już gotowy]. RE: Pokój powitalny - Lal - 22-Gru-2014 22:29 No dobrze, to też się tu przedstawię. Henryk z Bydgoszczy. Pierwszy świadomie obejrzany przeze mnie konkurs to Miss World 1993, nawet nagrałem go sobie wówczas, jako dziesięcioletni chłopiec, na wideo . Rok później nagrałem Miss World 1994. Niestety, pierwsze nagranie nie zachowało się. Potem śledziłem różne wybory międzynarodowe nieregularnie, z kolei Miss Polonia starałem się obejrzeć co rok. Bodajże od 2012 roku śledzę wybory już regularnie. Jeżeli chodzi o konkursy piękności, to interesują mnie zarówno te dla kobiet, jak i dla mężczyzn, również transseksualnych. A teraz nie mogę doczekać się konkursu Miss Passion Queen RE: Pokój powitalny - makrzka - 29-Gru-2014 16:43 Dzisiaj również ja do Was dołączyłam Widzę, że Wasze forum rozwija się prężnie - gratuluję. Wątek Marceli - gdzie przypadkiem trafiłam, przypomniał mi o tym, że miałam się tutaj zarejestrować Mam na imię Katarzyna i piszę z Warszawy. |