Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - Wersja do druku +- MissPassion.pl - Forum miłośników konkursów piękności oraz innych obliczy piękna. (http://misspassion.pl) +-- Dział: STREFA FORUMOWICZA / User's Area (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Sprawy Administracyjne (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. (/showthread.php?tid=17) |
RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - c0nst - 14-Sie-2019 16:57 test RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - MonikaNiewazny - 14-Sie-2019 17:26 Potwierdzam, że i u mnie występowal ten błąd, teraz bo teście działa jak powinno RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - c0nst - 14-Sie-2019 17:50 test RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - Ironic - 14-Sie-2019 19:14 Dajcie znać czy wszystko u Was wróciło do normy. Dla pewności każdego proszę o wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+F5 razem dla odświeżenia ustawień strony. Najlepiej też wyczyścić dane przeglądarki, cookies/ciasteczka do tego. RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - c0nst - 14-Sie-2019 19:36 test RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - robert71231 - 14-Sie-2019 19:38 Przetestowałem - u mnie działa bez żadnych zastrzeżeń tym razem RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - Livia - 15-Sie-2019 12:31 U mnie dopiero dziś się poprawiło, ale wreszcie jest ok! RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - Scarlet - 15-Sie-2019 15:14 Jest ok, ale u mnie menu pod nazwą użytkownika jest trochę "wykrzaczone" RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - Lal - 17-Sie-2019 01:44 U mnie bez zmian, Też nie widzę nowych postów, a co ciekawsze, gdy wchodzę na forum pokazuje się, że niby jestem zalogowany, chociaż nie jestem. Dziwne. JUŻ DZIAŁA! RE: Opinie o forum, sprawy techniczne - sugestie, ogłoszenia administracyjne. - Davidson - 15-Gru-2019 12:29 Podczas wczorajszego czatu dowiedziałem się, że nie tylko ja mam z tym problem, a więc... Podczas pisania na czacie czasem nie idzie niczego napisać, strona się zacina i nie idzie jej nawet odświeżyć. Jedynym sposobem przynajmniej jaki ja znam to zamknięcie karty w przeglądarce, otworzenie nowej i wklejenie adresu strony. Wtedy przy odrobinie szczęścia będzie się dało napisać jedno zdanie, po czym znowu strona się zacina. Czasem nawet wystarczy, że inni coś napiszą i strona się też u mnie zacina. |